Feng shui konsulent & interiørarkitekt

Purodeco Feng Shui blander det beste av moderne interiør og design med tradisjonelle Feng Shui prinsipper for å oppnå harmoni og balanse. Ved å benytte Feng Shui skaper vi hjem og bedrifter som føles og fungerer like bra som de ser ut!

Read More

Sommerens energi – Feng Shui og årstidene

Naturen er på sitt høydepunkt om sommeren og alt når sin fullstendige blomstring og modning. Uansett hvor du bor er sommerens energi forbundet med varm yang energi. En sterk, levende og naturlig energi som skaper et reservoar i kroppen din til å bære deg gjennom den lange kalde vinteren.

Read More

Ildelementet | De fem elementene

Ildenergi er sterkt oppsøkende, det stråler i alle retninger. Ilden er gleden og pulsen vi trenger for å våge å slippe oss løs og ha de gøy. Ildelementet er energien midt på dagen og på sommeren. Den symboliserer høydepunktet, aktivitet og blomstring. Formen er triangel og fargen er de røde fargetonene.

Read More

Feng shui tips

Feng shui hjelper deg til å få en følelse av ro og fred i hjemmet ditt, selv små endringer kan ha stor effekt.  Her en noen generelle og enkle feng shui tips for hvordan du kan forbedre energien din hjemme og hjelpe deg selv i hverdagen.

Read More

Vårens energi – Feng Shui og årstidene

Feng shui handler om å leve nærmere naturen. Når årstidene endres, kan vi finne større balanse hvis vi gjør små endringer i våre egne vaner og rutiner. Vårens energi symboliserer vekst og en ny begynnelse, det er nå jorden starter sin syklus av gjenfødelse. Våren er en vakker årstid og det er godt å tenke på at den lange kalde vinteren er på hell og at der er våren som ligger foran oss!

Read More

Enkle Feng shui tips

Et nytt år gir nye muligheter! Her er noen enkle Feng shui tips for å sette i gang. Tipsene gir deg mer energi til å ta fatt på noe nytt og sette i gang med det du virkelig har lyst til. Det er enormt hva Feng Shui og litt rydding kan gjøre for deg og livet ditt.

Read More