Feng shui tips

Feng shui hjelper deg til å få en følelse av ro og fred i hjemmet ditt, selv små endringer kan ha stor effekt.  Her en noen generelle og enkle feng shui tips for hvordan du kan forbedre energien din hjemme og hjelpe deg selv i hverdagen.

Read More

Vårens energi – Feng Shui og årstidene

Feng shui handler om å leve nærmere naturen. Når årstidene endres, kan vi finne større balanse hvis vi gjør små endringer i våre egne vaner og rutiner. Vårens energi symboliserer vekst og en ny begynnelse, det er nå jorden starter sin syklus av gjenfødelse. Våren er en vakker årstid og det er godt å tenke på at den lange kalde vinteren er på hell og at der er våren som ligger foran oss!

Read More

Nytt år og ny energi med enkle Feng shui tips

Et nytt år gir nye muligheter! Her er noen enkle Feng shui tips for å sette i gang. Tipsene gir deg mer energi til å ta fatt på noe nytt og sette i gang med det du virkelig har lyst til. Det er enormt hva Feng Shui og litt rydding kan gjøre for deg og livet ditt.

Read More

Hvorfor Feng Shui?

Hvorfor Feng Shui? Verden går fort framover med dagens teknologi og i et vanlig liv er vi så travelt opptatt at vi ikke har tid å føle energien rund oss og derfor trenger vi feng shui mer enn noen gang. Read More

Vinterens energi – Feng Shui og årstidene

Elementet som reflekterer vinterens energi er vannelementet. Vannet kan gi oss innsikt i livet vårt, det stimulerer til åndelighet, mystikk og selvinnsikt. Akkurat som vinteren er hvilefasen i naturen bør vi også hvile og samle krefter. Derfor er vinteren en fin tid til å stoppe opp, roe ned og reflektere over det siste året og foreta nye rettinger for det nye året som kommer.

Read More

Høstens energi – Feng Shui og årstidene

Høstens energi beveger seg innover, akkurat som vi mennesker ofte gjør om høsten. Luften rundt oss blir klar og kjølig, dagene blir kortere. Trærne kaster bladene og miljøet bremser ned, med det også vår livsstil. Høsten står som en tid for oppsummering og er en god tid til å justere og omstrukturere livene våre. Den langsomme energien hjelper oss i denne prosessen.

Read More

Hvordan komme i gang med feng shui?

Feng shui kan noen ganger virke komplisert og føles rart for de som ikke har satt seg inn i hva feng shui er. Det er ikke en interiør stil som mange tror, men mer en livsstil.  Det handler om å tilegne seg en naturlig flyt av energi i hjemmet. Rett og slett for å føle seg bra og for å få fremgang i livet. Her er noen enkle tips om hvordan du selv kan komme i gang med feng shui.

Read More

Feng shui rom|Soverom

I feng shui er soverommet et av de viktigste rommene i huset. Vi tilbringer en tredjedel av livet på våre soverom. Det er det første vi ser når vi våkner om morgenen og det siste vi ser før vi sovner. Soverommet bør være et rom som løfter oss, inspirerer og gir oss ro og hvile.

Read More

Sommerens energi – Feng Shui og årstidene

Naturen er på sitt høydepunkt om sommeren og alt når sin fullstendige blomstring og modning. Uansett hvor du bor er sommerens energi forbundet med varm yang energi. En sterk, levende og naturlig energi som skaper et reservoar i kroppen din til å bære deg gjennom den lange kalde vinteren.

Read More

Fargevalg og innredning med Feng Shui

Grunntanken med fargevalg og innredning i feng shui er å skape harmoni og balanse. Farger er energi og hver farge har en direkte innvirkning på vår sinntilstand og livsstil.

Read More