Chue Foundation

Chue Foundation, en forskningsstiftelse opprettet for å fremme autentisk feng shui og å utvikle denne eldgamle vitenskapen ved hjelp av videre forskning. Alle konsulenter som er kreditert av Chue Foundation, har bestått eksamen i Professional Training Programmet og er forpliktet til Vær Varsom-plakaten av Chue Foundation.

Chue Foundation Norge norsk feng shui forbund forskningsstifelse

Chue Foundation Norge er den norske avdelingen av Chue Foundation, en forskningsstiftelse opprettet for å fremme autentisk feng shui og å utvikle denne eldgamle vitenskapen ved hjelp av videre forskning. Hensikten er å forbedre livskvaliteten til mennesker omkring i verden ved å bidra til positive forandringer i deres omgivelser.

Stiftelsen tjener som et faglig nettverk for medlemmene og er en formidlingsplattform for utdanning og feng shui konsulenter. Foreningen er åpen for alle som har bestått eksamen i Chue style feng shui. Chue Foundation ble grunnlagt i 2001 som en hyllest til det arbeidet som ble igangsatt av Great Grand Master Chue Yen. Stiftelsen er et uttrykk for den filosofien, kunnskapen og visdommen som gjennom generasjoner er blitt overlevert ham og senere ført videre til Grand Master Chan Kun Wah, som leder stiftelsen idag. www.chuefoundation.org

Chue Foundation Norge norsk feng shui forbund forskningsstifelse

Kilde Chue Foundation Norge