Chue Style Feng Shui

Chue Style Feng Shui er blitt overlevert fra mester til elev gjennom mange århundrer, og kan spores tilbake til det keiserlige hoff i Kina og til Chan-familien ved Songdynastiet 960 e.Kr. Feng shui har blitt praktisert og utviklet gjennom mange tusen år og metodene kan spores bakover i tid fra mester til mester. Chue Style feng shui er brakt til Vesten av Grand Master Chan Kun Wah for å sikre at denne verdensarven bevares.

 

Chue Style Feng Shui stammer direkte fra Kina og er ikke noe som er funnet opp i f.eks. USA men det er det mest genuine du kan komme over. Kineserne har satt kunnskapen om energi i system og nedfelt den i fag som akupunktur og feng shui. Ekte og autentisk feng shui som Chue style Feng Shui er ikke avhengig av kinesiske symboler eller gjenstander for å virke.
Chue Style Feng Shui via Purodeco feng shuiGrand Master Chan er født i Hong Kong.14 år gammel ble han  plukket ut av Great Grand Master Chue Yen, som den eneste, til å lære og videreføre hemmelighetene og ferdighetene i den eldgamle kunnskapen. Etter mange års trening ba Great Grand Master Chue Yen ham om å reise til den vestlige verden for å bringe kunnskapen dit. Han innså også at det var nødvendig med pågående forskning for å holde en gammel tradisjon i live i moderne tider. Dette var grunnlaget for dannelsen av den forskningsorienterte stiftelsen Chue Foundation i 2001. Den ledes av Grand Master Chan Kun Wah som nå bor i Edinburgh i Skottland. Chue Style Feng Shui omfatter mange metoder til analyse av ute- og innemiljøer. Den benytter både form skolen som fokuserer på de naturlige omgivelsene rundt et hus og kompass skolen. Grand Master Chan har utviklet en egen Chue style Lo Pan – et kompass som inneholder informasjon som er nødvendig for å benytte mange av de andre metodene.

 

Kilde: Chue Foundation Norge | Grand Master Chan Kun Wah

 

 

2 Comments on “Chue Style Feng Shui

  1. Pingback: Hvordan komme i gang med feng shui? – Purodeco Feng Shui

  2. Pingback: Vintersolverv | Purodeco Feng Shui