Energityver i hjemmet

Vi opplever alle å ha energityver rundt oss på jobb, i omgangskretsen og kanskje til og med i familien. Men visste du at du antageligvis har energityver i hjemmet også? Det behøver ikke nødvendig vis bety at du har et hjem fullt av rot og kaos. Men ting du ikke ser, som er ryddet bort i skuffer og skap kan også stjele energien fra deg på en ubevisst måte.

Energi tyver Purodeco Feng Shui konsulent

Har du noen gang opplevd at du føler deg tappet, tung og energi løs når du skal forsøke å slappe av hjemme en helg? Og når du reiser bort på for eksempel hyttetur eller på hotell, føler du virkelig at skuldrene senker seg. Det er ikke bare det å komme seg bort som er årsaken til at det er sånn. Det kan være vanskelig å sette fingeren på akkurat hva det er, men trolig er det fordi du har samlet opp for mange ting i hjemmet ditt.

Gammel energi i hjemmet blokker ny energi, flyt og suksess. Alt du samler på av plikt, skyld eller latskap vil blokkere deg.

 

Vi snakker ikke om energityver i form av mennesker rundt deg som tapper deg for energi. Heller ikke strømsluker i form av elektriske apparater også videre i hjemmet ditt. Men det som er stuet bort i loft, kjeller eller skap påvirkes du ubevisst av fordi du innerst inne vet at det er der. Selv om du kanskje har mistet oversikten og ikke husker hva du har stuet bort. Ofte er dette ting vi har fått som vi egentlig ikke liker, ting vi har kjøpt som vi angrer på og som vi ikke tør å gi bort eller kaste av redsel for at vi ikke har råd til nye senere i livet. Det samme gjelder for ting som er ødelagt eller som du har dårlige minner til. Og ofte samler vi på ting vi har fått av andre av plikt, skyld eller dårlig samvittighet. Høres ikke så hyggelig ut, gjør det vel? Ikke rart man blir tappet og jeg tror det er veldig mange av oss som har slike energi tyver hjemme.

 

Om energien flyter fritt i hjemmet flyter det også i relasjoner, kropp og kjærlighet.

 

Feng Shui kan noen ganger virke komplisert og føles rart for de som ikke har satt seg inn i det eller ønsker å se det store bildet, men det er ikke en interiør stil som mange tror, men en livsstil. Feng shui handler om å spille på lag med omgivelsene og er nødvendig for å kunne leve i balanse og finne indre ro. Et hjem med god feng shui er et hjem som styrker, gir næring og ro. Tingene som er i hjemmet, fyller deg med glede og stolthet. Det er ikke ting som samler støv eller holder deg nede fordi du har tatt vare dem for alle andre enn dine egne personlige grunner. Det er et rent hjem, med ren energi som flyter fritt. Det er liv i et slikt hjem!

 

 

Bilder: Purodeco Feng Shui