Feng Shui rom|Entré

Entreen gir dine besøkende et første inntrykk av ditt hjem, samtidig ønsker den deg velkommen hjem i hverdagen. Derfor er det viktig med en hyggelig velkomst og orden i entreen. En rotet entré gir dårlige vibrasjoner og fører til irritasjon og stress.

Feng-Shui-innredning-rom-entre

I Feng shui anser vi inngangen som husets munn og husets entré som husets hals. Entreen er svært viktig fordi det er gjennom hoveddøren og videre gjennom entreen at energien kommer inn. Når et hjem får tilført god energi som sirkulerer gjennom huset opplever de som bor i huset et høyere nivå av velvære.  Så ikke glem gangen eller entreen når du innreder. Et lite rom med mange formål som bør være både praktisk og hyggelig.

 

Her er noen enkle tips for god feng shui i entreen:
  • Hold entreen ryddig. Skoskap og klesskap er bedre enn åpne garderober.
  • Planlegg møblering utfra hvilke funksjoner rommet er tenkt til og hvor stort det er.
  • Unngå å se rett inn i speil når du kommer inn døren, da spretter energien rett ut igjen.
  • Hvis du har en gang som lett blir rotete, er det lurt å unngå store speilflater lenger inn også. Det er ikke bare du som speiles, men rotet også.
  • God belysning og duse, rolige og nøytrale farger vil skape en følelse av plass og luft.
  • Friske blomster gjør at man føler seg velkommen og gir god positiv energi. Gjør dette enkelt som på bildet under; en frisk blomst er nok og er lett å bytte ut til en hver tid.

 

Feng-Shui-innredning-rom-entre1

I denne entreen er det valgt en nøytral jordfarge fra Nordsjö Idé & Design; farge F0.09.65 fra fargekartet Colour Futures 2015. Rommet har nå etter nøye feng shui kalkulasjoner fått en balanse mellom de fem elementene. Da har jeg tatt hensyn til de energiene som allerede finnes fra før og tilført det som mangler og drenert det det er for mye av.

Feng-shui-innredning-tips-entre-entreen

 

Alle bilder i «Feng shui entreen» Purodeco Feng Shui. Følg med videre her på Purodeco feng shui når flere feng shui rom skal farge settes!