Feng Shui for ditt hjem

Det finnes mange flotte bøker om feng shui og utallige nettsider hvor man kan lese og lære om feng shui. Så hva er det du får ekstra i en Feng Shui bolig konsultasjon for akkurat ditt hjem?

Feng Shui for ditt hjem

 

Det som er den store forskjellen er at du får en individuell Feng shui som passer nøyaktig til din bolig og din familie. Hvem skal sove i hvilket rom, hvor er beste plassering av badet, kjøkken og oppholdsrom. Skal du bygge om eller bygge nytt hus kan du få hjelp til å plassere inngangsdøren slik at du får en god flyt av energi i boligen og det blir godt å være der.

 

Feng Shui for ditt hjem

 

Det kan være nyttig bare det å få noen til å se ditt hjem med andre øyne. En Feng Shui konsulent vil lett se små detaljer som kan gjøre store forskjeller på hvordan det oppleves å oppholde seg og leve i boligen. Ofte er det ikke så mye som skal til. Om du synes det er vanskelig å velge farger selv, kan du få hjelp til å sette sammen farger til en harmonisk og balansert helhet i hele boligen eller til bare et rom. Isteden for å lese deg til hva som er riktig farge til for eksempel soverom eller bad generelt, kan du kan få en grundig analyse som hjelper deg til å velge farger til akkurat ditt soverom, ditt bad og i ditt hus.

 

Feng Shui for ditt hjem

 

Ønsker du å komme i gang med Feng Shui i ditt hjem, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Jeg vil gjerne hjelpe deg et skritt på vei om du måtte ønske å gå enda dypere inn i Feng Shuiens verden. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og priser – jeg ser frem til å samarbeide med deg!

Les mer om Purodeco Feng Shui konsultasjon

 

One Comment on “Feng Shui for ditt hjem

  1. Pingback: Nytt år og ny energi med enkle Feng shui tips | Purodeco Feng Shui