Feng Shui & Interiør

Purodeco Feng Shui blander det beste av moderne interiør og design med tradisjonelle Feng Shui prinsipper for harmoni og balanse. Purodeco Feng Shui skaper hjem og bedrifter som føles og fungerer like bra som de ser ut!

Hjemmet ditt skal reflektere hvem som bor der; du skal sette sammen ting på din måte og helst ikke være så opptatt av hva andre måtte mene om akkurat det. Men akkurat som vi oppdaterer garderoben vår med jevne mellomrom, gjør vi det samme med møbler og interiør. Problemene kommer når vi stadig fyller opp hjemmet med nye ting. Til slutt mister vi oversikten og får en mer eller mindre bevisst følelse av uro og kaos.

Feng Shui er en måte å strukturere hjemmet ditt på som vil hjelpe deg å få mer energi, mer glede og indre ro.

Hvordan du plasserer deg selv i dine omgivelser, i hjemmet eller på arbeidsplassen, er viktig for din energi og velvære. En gunstig plassering vil bety at du føler mindre motstand, og livet vil virke lettere. Med Feng Shui, kan vi skape et harmonisk rom rundt deg, skreddersydd til dine behov og dine mål. Dette gjør vi gjennom innredning som plassering av møbler, valg av farger, former og symbolikk som fremmer de gode energiene.

Ønsker du hjelp til å skape harmoniske omgivelser i ditt hjem som gir støtte til deg og din familie? Da er en Purodeco Feng Shui konsultasjon som er basert på en kombinasjon med både Interiør & Feng Shui prinsipper riktig for deg. Vi hjelper deg både som Interiørarkitekt og Feng Shui konsulent. Om du ønsker å gå enda dypere inn i Feng Shuiens verden senere kan du også velge en oppfølgings konsultasjon hvor vi tar for oss det du måtte ønske.

 

Les mer om Purodeco Feng Shui og interiør konsultasjon her.