Feng shui konsulent & interiørarkitekt

Purodeco Feng Shui blander det beste av moderne interiør og design med tradisjonelle Feng Shui prinsipper for å oppnå harmoni og balanse. Ved å benytte Feng Shui skaper vi hjem og bedrifter som føles og fungerer like bra som de ser ut!

Feng Shui er en måte å strukturere hjemmet ditt på som vil hjelpe deg å få mer energi, mer glede og indre ro. Hjemmet skal reflektere den som bor der; ved å sette sammen ting på personlig måte og ikke være så opptatt av hva andre måtte mene om akkurat det. Akkurat som å oppdaterer garderoben vår med jevne mellomrom, oppdaterer vi møbler og interiør. Problemene kommer når vi stadig fyller opp hjemmet med nye flotte møbler og interiør produkter, uten at vi bytter ut det vi allerede har.

Hvordan du plasserer deg selv i dine omgivelser, det være seg i hjemmet eller på arbeidsplassen, er viktig for din energi og velvære. En gunstig plassering vil bety at du føler mindre motstand, og livet vil virke lettere. Med Feng Shui, kan vi skape et harmonisk rom rundt deg, skreddersydd til dine behov og dine mål. Dette gjør vi gjennom innredning som plassering av møbler, valg av farger, former og symbolikk som fremmer de gode energiene.

Ønsker du å skape harmoniske omgivelser i ditt hjem som støtter deg og din familie? Da er en Purodeco Feng Shui konsultasjon som er basert på en kombinasjon med både Interiør & Feng Shui prinsipper som er riktig for deg. Jeg hjelper deg både som Interiørarkitekt og Feng Shui konsulent.