Feng Shui & livsstil

Hvordan kan man si at Feng Shui er en livsstil? Om du innreder hjemmet ditt med Feng Shui,  oppnår du en fri flyt av positiv energi. Dette vil påvirke deg som person og du vil søke dette også på andre måter i livet.

Min erfaring etter at jeg begynte å studere Feng Shui er at jeg har fått en ny og mer bevisst måte å leve på. Det startet med at jeg gradvis gjorde endringer både inne i huset og ute i hagen. Det var ikke snakk om store forandringer i hagen eller total renovering innvendig i huset. Ute i Hagen var det å flytte barnas leker og sykler til et annet område. En stor blomsterpotte ble flyttet på, komposthaugen ble plassert og et nytt ute-lys kom opp. Noen frukttrær og en helt ny hekk var de største endringene og var basert på tomtens form og balansen mellom det feminine og maskuline (yin og yang).

 

Inne i huset byttet vi om på noen soverom og flyttet et kontor. Noen rom fikk nye farger på veggene. Fremdeles jobber jeg med fargevalg i forhold til Feng Shui kalkulasjoner og fem elementer. Men med hjelp av disse kalkulasjoner har jeg et verktøy som jeg kan bruke til dette i mange år fremover.

 

Det å forandre på energiene i et hus og på en eiendom bør gjøres over tid. Det er som å innføre en helt ny livsstil. Samtidig som at huset føles bedre å være i med ny positiv energi, overføres dette til andre områder i livet. Jeg har blitt mer bevisst på hva jeg tar inn i huset av nye ting. Jeg kjøper mindre nye klær og kjøper også klær som passer meg personlig i henhold til fem elementer. Alt dette fyller meg med masse positiv energi og jeg får lyst til å spise sunnere og bevege meg mer 🙂

 

Feng shui er ikke som mange tror en interiørstil men en livsstil som handler om å etterligne den naturlige flyten i omgivelsene og naturen.

 

Les mer om hvorfor bruke feng shui her.