Feng Shui tips for kjærlighet – Valentinsdagen

Med Valentinsdagen denne uken blir vi minnet om romantikk og kjærlighet overalt hvor vi snur oss. Mat oppskrifter, gavetips, romantisk musikk og så videre. Men visste du at måten vi innreder hjemmene våre kan påvirke kjærlighetslivet? Enten vi ønsker å forbedre et eksisterende forhold eller finne en ny partner. Her er noen enkle Feng Shui tips som får kjærligheten til å blomstre!

Feng Shui tips for kjærlighet - Valentinsdagen

Valentisdagen er en gammel og hyggelig tradisjon selv om mange avfeier hele merkedagen som en eneste stor festdag for handelsstanden. Jeg mener det er en flott dag ikke bare til å gjøre noe spesielt for din kjære, men også for deg selv.

Feng Shui tips for kjærlighet - Valentinsdagen

Hjelp til å finne ny kjærlighet eller støtte i eksisterende forhold, er noe mange av mine Feng Shui klienter ofte ber om hjelp til. Her er noen basic Feng Shui tips for deg som enda ikke har funnet kjærligheten og for deg som vil holde på den du har.

 

Feng-Shui-tips-for-kjærlighet-ValentinsdagenGi rom for en til om du vil at en potensiell partner skal føle seg hjemme og velkommen. Unngå å ha et hjem fullt av ting. Et fullt hjem symboliserer et fullt liv uten rom for nye ting, inkludert kjærlighet.

 

Feng-Shui-tips-for-kjærlighet-ValentinsdagenSe på hva som henger på veggene. Unngå kunst og bilder av ensomme mennesker. Sørg for å ha bilder av glade og lykkelige par, mennesker eller dyr. Plassere en statue av et par i omfavnelse eller annen kunst som uttrykker lidenskap, lekenhet og ømhet.

 

Feng-Shui-tips-for-kjærlighet-Valentinsdagen

Ikke behold ting som minner deg om tidligere forhold. Dette binder deg energetisk til disse personene.

 

Feng-Shui-tips-for-kjærlighet-ValentinsdagenSkap en balanse mellom det feminine og maskuline, spesielt på soverommet. Sørg for at du har par av ting som for eksempel to puter, to lamper og to nattbord. Et natt bord på hver side av sengen symboliserer en invitasjon for en ny partner.

 

Feng-Shui-tips-for-kjærlighet-Valentines-dayIkke bruk tørkede blomster eller andre døde ting som dekorasjon. Orkideer er planter som fungerer fint på soverom, de avgir oksygen slik at man får ny energi mens man sover. Sett frem livlige friske blomster i andre oppholdsrom i hjemmet.

 

Feng-Shui-tips-for-kjærlighet-Valentines-day

Bruk ildfarger som åpner opp hjertet ditt som rosa, lilla, fersken og rødt. Husk å være åpen og mottagende, kjærlighet kan ikke fylle et lukket hjerte!

 

 

Bilder inspirert av Valentinsdagen: Purodeco Feng Shui | Bildet av soverom fra her og to par stoler her.

 

One Comment on “Feng Shui tips for kjærlighet – Valentinsdagen

  1. Pingback: Feng shui rom|Soverom | Purodeco Feng Shui Konsulent Oslo, Akershus, NorgePurodeco Feng Shui Konsulent Oslo, Akershus, Norge