Feng shui tips

Feng shui hjelper deg til å få en følelse av ro og fred i hjemmet ditt, selv små endringer kan ha stor effekt.  Her en noen generelle og enkle feng shui tips for hvordan du kan forbedre energien din hjemme og hjelpe deg selv i hverdagen.

Feng shui tips

 

Feng Shui brukes nå over det meste av verden – både i private hjem, men også når forretningsbygg, hoteller og lignende skal bygges og innredes. Her i Norge utdanner flere og flere i interiør- og innredningsbransjen seg innen feng shui. Hjemmet betyr mye for oss nordmenn, og flere og flere søker ro og ønsker å leve harmonisk. Feng Shui et godt verktøy til å skape enkelhet og ro i sjelen. Her en noen generelle og enkle feng shui tips for hvordan du selv kan forberede energien i hjemmet ditt.

Generelle feng shui tips

  • Begynn med å skape god feng shui med å rydde og kvitte deg med rot. Definer hva du ikke liker, bruker eller ikke trenger. Ved å fjerne alt som ikke støtter deg, vil du få et hjem som føles klarere og mer åpent. Selv om det er en tid og energikrevende prosess, vil det føles som terapi og vil hjelpe deg med og «lette på lasten».
  • Unngå for ekstrem fargebruk. Et for lyst og hvitt rom skaper en overveldende følelse av hurtig energi, mens et for mørkt rom skaper en følelse av tung og deprimerende energi. Satse på balanse mellom alle farger og innredning.
  • Skaff deg grønne planter. Planter er natur, vekst, kreativitet og luftrensing alt i ett! Velg lettstelte planter som du kan klare å holde liv i. Du trenger ikke overdrive men har du mye elektronikk vil du raskt føle forskjellen.
  • Sørg for å ha så mye naturlig lys og frisk luft som mulig. Disse to elementene er avgjørende for god energi (chi) i hjemmet. Åpne vinduene ofte og slipp ny frisk energi inn og la den få sirkulere. Sørg for å få så mye naturlig lys som mulig inn i hjemmet ditt.
  • Til slutt; ta et overblikk på hva du omgir deg med. Ditt fysiske øye slutter å se omgivelsene etter en stund, men omgivelsene dine snakker til underbevisstheten din hele tiden.

Feng shui tips 1

Disse feng shui tipsene forbedrer din egen energi, dette gir deg en positiv effekt på mange områder i livet. Feng shui hjelper oss med å skape et levende hjem som støtter oss energisk, snarere enn et som jobber mot oss. Med andre ord, det hjelper oss med å innrede etter minst mulig energisk motstand-omtrent som en surfer som beveger seg med bølgene i stedet for mot dem.

 

Bilder via Purodeco ineriør blogg her og her