Glade Feng Shui hjem

Feng shui lærer oss at alt er energi, og vi er i en konstant energiutveksling med alt rundt oss. Derfor er det viktig å skape glade feng shui hjem som har en lykkelig og sunn energi.
Glade-Feng-Shui-hjem-Feng-shui-konsulent-Oslo-Akershus

Har du lagt merke til hvordan glade folk forandre energien i rommet når de kommer inn? Og hvordan du blir gladere og mer optimistisk når du er sammen med glade venner? Dette skjer fordi du er i en konstant energiutveksling med alt du omgir deg med – mennesker, dyr, bygninger, natur osv.

Glade-Feng-Shui-hjem-Feng-shui-interiør-konsulent-Oslo-Akershus

Det samme skjer om du opplever at du har glade omgivelser i hjemmet. Hvis du bor i et sunt og lykkelig feng shui hjem vil din egen energi uunngåelig bli frisk og glad.  Det å etablere et sunt og nærende forhold til ditt hjem vil gjenspeile i alle områder av livet ditt: kjærlighetslivet, din karrière, forholdet til barna og mange andre områder.

Glade-Feng-Shui-hjem-Feng-shui-konsulent-yin-yangHer på denne feng shui bloggen får du en blanding av feng shui og interiør basert på mine personlige erfaringer for min familie og i mitt arbeid som Feng Shui konsulent & Interiørarkitekt. Mitt mål med denne bloggen er å konkretisere Feng Shui og gjøre den lett forståelig for alle.

Les om hva er feng shui. Les også om hvordan du selv enkelt kan komme i gang med feng shui.

Håper du finner inspirasjon til å skape et harmonisk hjem fylt av begeistring og glede!

 

Purodeco praktiserer Chue Style Feng Shui – tradisjonell og autentisk feng shui