Hva er Feng Shui?

Hva er egentlig Feng shui? Feng shui er kunnskap om hvordan form, farge og retninger i omgivelsene påvirker oss. Feng shui er en innrednings filosofi som bygger på det energetiske samspillet mellom deg, hjemmet ditt, miljøet og omgivelsene rundt. Den brukes til å skape positiv energi på en måte som gir grobunn for deg og dine livsmål.

 

Det kinesiske navnet feng shui betyr vind og vann. Vind og vann er det som former landskapet. Hvis vi forstår hvordan naturen virker kan vi ta dette med inn i huset. Feng shui er naturen satt i system. Det er ikke noe som er funnet opp, men bygger på flere tusen års erfaringer. Det er en veldig gammel filosofi som har sin opprinnelse i Kina for flere tusen år siden, men som brukes aktivt som en naturlig del av livet i dag. Tradisjonell Kinesisk medisin, Qi gong, akupunktur og Feng shui bygger på de samme grunnprinsippene. Feng shui har til hensikt å skape en mild flyt av energi i miljøet. På samme måte som blod og oksygen må flyte fritt og målbevisst i kroppen din, så må energi og livskraft sirkulere gjennom dine daglige omgivelser. Feng shui gir praktiske metoder for å styrke den positive energien i omgivelsene og for å skape skjønnhet. Det gir deg teknikker for å forvandle hjemmet ditt til et fristed; et sted hvor du føler deg glad, sunn, motivert og hvor dine ambisjoner bli virkelighet.

 

Hva er Feng Shui | Purodeco Feng Shui konsulent i Oslo og Akershus - interiorarkitekt

Fordelene med å bringe feng shui inn i ditt liv er store og mange. Det handler om hvordan du lever, bor og arbeider. Enten du er ung eller gammel, fører en enkel eller ekstravagant livsstil, er en hjemmeværende eller utearbeidende, bor i et stort hus eller en liten leilighet. Enten om du foretrekker en tradisjonell, moderne eller eklektisk stil. Feng shui vil gi deg en helhet som skaper balanse og harmoni. Det gir innsikt i tingenes innerste verdi, gir ytre balanse og indre ro. Resultatet er et optimalt samspill mellom deg og omgivelsene og det blir enklere å skape det livet du ønsker.

 

Hva er Feng Shui | Purodeco Feng Shui konsulent i Oslo og Akershus - interiorarkitekt

Les mer om hva feng shui er i Feng shui bloggen. Her får du stadig nye oppdateringer om feng shui og interiør. Mitt mål med denne bloggen er å gjøre feng shui lett forståelig for alle uten å fravike dens grunnprinsipper. Les også om hvordan du selv enkelt kan komme i gang med feng shui. Håper du finner inspirasjon til å skape et harmonisk hjem fylt av begeistring og glede!

 

Purodeco praktiserer Chue Style Feng Shui – tradisjonell og autentisk feng shui

 

Bilder: Purodeco feng shui | Shutterstock