Feng shui konsultasjon

Hvordan foregår en feng shui konsultasjon? Under en feng shui konsultasjon ser jeg etter om det er blokkeringer eller andre forhold som påvirker menneskene som oppholder seg i boligen. Jeg ser etter om det kommer nok energi inn i huset eller arbeidsplassen samt på styrker og svakheter ved eiendommen.

En feng shui konsultasjon tar opptil tre timer. Innledningsvis vil jeg prøve å finne ut dine ønsker og bekymringer i løpet av en kort samtale. På forhånd vil du bli bedt om en enkel skisse eller planløsning av boligen, samt fødselsdato på alle beboerne.

Eiendommen vil bli målt og evaluert med et utvalg metoder, herunder en vurdering av eiendommens fysiske form og posisjon i forhold til omgivelsene. Nøye målinger vil bli tatt med Lo Pan, et kinesisk kompass.

Feng shui konsultasjon LoPan

Når alle nødvendige målinger og kalkulasjoner er samlet, vil de bli vurdert i lys av situasjonen. Jeg vil utføre en rekke kalkulasjoner som viser styrker og svakheter ved eiendommen og se på hvilke påvirkninger det har på de enkelte beboerne. Denne informasjonen brukes til å bestemme de viktigste faktorer som må tas i betraktning for eventuelle forandringer.

Du får en skriftlig rapport hvor jeg gir anbefalinger for å skape resultatet som ønskes. Normalt vil du bli bedt om å foreta endringer enten inne eller ute.

Har du lest eller hørt om feng shui og lurer på om en feng shui konsultasjon er noe for deg? Er du usikker på om en eldgammel kinesisk innredningskunst kan fungere i Norge i dag? Vil du vite hvordan Feng Shui kan hjelpe deg med å skape harmoni og balanse i ditt hjem og i ditt liv? Jeg vil gjerne hjelpe deg et skritt på vei. I en feng shui konsultasjon får du råd og tips om hvordan du enkelt kan forbedre ditt hjem og hjelper deg å skape harmoni basert på dine behov og ønsker.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og priser – jeg ser frem til å samarbeide med deg!