Hvordan komme i gang med feng shui?

Feng shui kan noen ganger virke komplisert og føles rart for de som ikke har satt seg inn i hva feng shui er. Det er ikke en interiør stil som mange tror, men mer en livsstil.  Det handler om å tilegne seg en naturlig flyt av energi i hjemmet. Rett og slett for å føle seg bra og for å få fremgang i livet. Her er noen enkle tips om hvordan du selv kan komme i gang med feng shui.

Friske blomster i glade farger gjør underverker for energien i et rom!

For å komme i gang med feng shui for å gjøre plass til ny frisk energi i hjemmet ditt må det ryddes. Et helt grunnleggende og logisk skritt å ta for å nå dine mål. Et hjem som er fylt med ting som aldri brukes kan ikke skape positiv energi.  Alt som er overflødig og som du ikke trenger må du kvitte deg med. Gi det bort, kast, resirkuler eller selg det videre.

For å finne plass til nye ting i livet kreves det at du kvitter deg med ting du ikke bruker, ikke trenger eller ikke liker. Er bokhyllene dine overfylte av gamle bøker fra studietiden? Har du da plass til ny frisk og stimulerende lærdom som kan inspirere deg til å nå nye mål? «Ut med det gamle og inn med det nye» gir mening.

Slipp inn masse sollys som løfter deg og utvider din visjon. Mørket hemmer livskraft og kan være deprimerende. Sterkt lys er synonymt med fødsel, kreativitet og produktivitet. Mørket er assosiert med innsnevring, stillstand og tristhet.

Du kan aldri slippe for mye frisk luft inn i boligen. Utlufting er ditt hjems åndedrett som gir ny frisk oksygen til deg og ditt hjem. Samtidig er det en enkel versjon av Space clearing, fordi når du lufter ut renser du ditt hjem med ny frisk luft.

Hvordan komme i gang med feng shui - Friske blomster

Å ta naturen med inn gir harmoni og helbredelse til omgivelsene. Studier viser at grønne planter produserer oksygen og fjerner karbondioksid og hjelper oss til å føle oss bedre. Friske blomster i glade farger gjør underverker for energien i et rom!

Bruk forskjellige farger for å skape harmoni og balanse. Farger er energi og hver farge har en direkte innvirkning på vår sinntilstand og livsstil. Les mer om farger her.

Alle disse ideene er forenlig med god feng shui. Du kan ha nytte av å gjennomføre disse enkle og praktiske forslagene ved å starte med det som gir mening og føles riktig.

 

Om du ønsker å gå dypere inn i feng shuien med hjelp av en feng shui konsulent kan du lese om Purodeco feng shui konsultasjon her.

Purodeco feng shui praktiserer Chue style feng shui. I Chue style feng shui benyttes det dypere metoder enn feng shui vi kan lese om i bøker eller på nettet. Under en Feng Shui konsultasjon ser man etter om det er blokkeringer, hvordan de påvirker menneskene som oppholder seg der og hva slags tiltak man kan gjøre får å få løst opp. Man ser om det kommer nok energi inn i huset eller arbeidsplassen og om den er sterk, svak, urolig, rask, stagnert eller balansert. Les mer om hvorfor bruke feng shui her.

 

2 Comments on “Hvordan komme i gang med feng shui?