Hvorfor Feng Shui?

Hvorfor Feng Shui? Verden går fort framover med dagens teknologi og i et vanlig liv er vi så travelt opptatt at vi ikke har tid å føle energien rund oss og derfor trenger vi feng shui mer enn noen gang.

Hvorfor feng shui Purodeco Feng shui design og interior

Vi går på treningssentre, tar skjønnhetsbehandlinger og tar utallige detox kurer for kroppen og bruker masse penger på vår egen helse og velvære. Men hva hjelper det å bruke masse tid og penger på dette om hjemmet vårt er full av kaos, rot og gamle ting vi ikke lenger bruker og som tapper oss for energi.

Så hvorfor bruke feng shui? Fordi god feng shui skaper trivsel og harmoni i oss og omkring oss, noe som er selve forutsetningen for et godt liv. Mange har i Vesten rettet blikket mot Østen for å gjenfinne indre fred som det er vanskelig å finne midt oppe i den teknologiske utviklingen. Mange østlige metoder som baserer seg på en dypere forståelse av naturens energi har funnet veien til Vesten, som yoga, meditasjon, Qi gong, akupunktur osv.

Et skudd på stammen av slike metoder er feng shui, kunsten å innrede hus og hjem. Opprinnelig kommer feng shui fra Kina, men lignende systemer finnes også i andre kulturer som i India og også i Vesten.

I feng shui dreier det seg om å balansere energiene, og utnytte skjulte krefter som ligger latent i farger, former, symbolene og strukturene som hjemmet, kontoret eller hagen består av. Noen former for innredning kan skape harmoni og forsterke energi og fokus på det man ønsker, men også blokkere og sabotere våre liv.

Hvorfor-Feng-Shui

Alle kan kjenne god og dårlig energi. Du kan merke forskjell i livet ditt når du flytter deg fra et sted til et annet eller når du bytter kontor eller plass å sove.

Det kan være små justeringer som setter i gang en energiflyt i hjemmet og livet ditt. Alt du eier forbinder du deg med, derfor er det slik at jo flere ting du har, desto mindre fokus har du på deg selv.

Det er alltid lurt å rydde opp og kvitte seg med ting fordi energi flyten blir bedre og dermed blir alt lettere. Å skape lys og trivsel omkring seg bidrar alltid til mer balanserte omgivelser og større harmoni. Dermed blir livet også triveligere, men feng shui er så mye mer enn rydding og rensing. Fortsatt kan det hende du står fast i ett eller annet i livet, og du finner ikke løsningen selv om du har ryddet i alle skuffer, skap og får lyst opp alle kroker.

Feng shui er et verktøy til å forstå oss selv og å skape det livet vi ønsker. Enkelte forandringer kan du klare selv, men vil du ha en korrekt Feng Shui behandling av ditt hjem eller din arbeidsplass er det gunstig å bruke en konsulent. Med å bestille en profesjonell feng shui konsultasjon fra Purodeco Feng Shui vil du få en som ser på hjemmet ditt med nye øyne. Når jeg kommer til et hjem stiller jeg en slags diagnose på huset. Jeg spør om hvordan miljøet fungerer for de som bor der, hvordan de har det i livet sitt og hvilke endringer som de eventuelt ønsker seg.

Riktig utført Feng Shui vil sakte, men sikkert øke din følelse av at ting i livet ditt faller på plass. Intuitivt vil du mer og mer befatte deg med ting som gir glede og mening, hva som gir deg energi, og du vil vite hva og hvem du skal holde avstand til.

Les mer om hva Feng shui er og om Purodeco Feng Shui konsultajon

Bilder: Purodecofengshui