Intervju om feng shui på at{mine}

Jeg har nylig blitt intervjuet om feng shui av de dyktige grunnleggerne bak nettsamfunnet at{mine}. Veldig hyggelig å få snakke om feng shui nettopp her hvor lendende aktørene innen interiør fra hele verden er med. Er det noe jeg brenner for er det å gjøre feng shui kjent for alle som er opptatt av interiør og design.  

Intervju om feng shui på atmine Purodeco

Trendene viser at de fleste av oss ikke lenger ønsker perfekte «visnings hjem» som det lenge har florert av rundt omkring i blogg sfæren og på sosiale medier. Vi vil ha personlig, ekte, koselig interiør og harmoniske omgivelser. Dette er gründerne bak det populære nettsamfunnet at{mine} også opptatt av. De har oppdaget at feng shui er et godt verktøy for å oppnå dette. De kontaktet meg for et intervju for å få en innføring i feng shui og bevisst innredning. Du kan lese hele intervjuet her.

Intervju om feng shui på atmine - Purodeco

at{mine} er et populært nettsamfunn for interiørbloggere, merkevarer og kreative interiør elskere fra hele verden. at{mine} hjelper dem som elsker vakre interiør og design for å titte inn i «virkelige hjem av virkelige mennesker».

Gründerne bak at{mine} er Ia Bergman og Helena Benelbas. Idéen er å gjøre hjemme dekorasjon mye mer moro, interaktiv og praktisk ved å gjøre virkelige hjem sentral kilde til både inspirasjon og informasjon.

Intervju om feng shui på atmine_Purodeco

Til å begynne med var at{mine} medlemmene ledende online interiøraktører, både bloggere og kjente merkevarer og butikker, men nå er nettsamfunnet åpent for helt ”alminnelige dødelige” også. Samlet på ett sted finner man likesinnede; interiør designere, dekoratører, kreative brukere og bloggere åpner dørene til sine hjem. at{mine} medlemmer kan laste opp bilder, tagge kildene til produktene og bli inspirert av andres ekte og virkelige hjem. Nå kan du også bli med og du finne meg her: at{purodeco}