Feng Shui konsultasjon

Ønsker du å skape harmoniske omgivelser i ditt hjem som gir støtte til deg og din familie? Trenger du mer orden, flyt og harmoni i hjemmet ditt? Ønsker du å bli mer bevisst på hva du omgir deg med? Fyller du stadig opp hjemmet ditt med nye flotte møbler og interiør produkter og men det er fortsatt noe som ikke stemmer? Da er en Purodeco feng shui konsultasjon noe for deg.

Feng shui Oslo Akershus Norge - Purodeco Feng Shui konsultasjon boliginnredning

Purodeco Feng Shui konsultasjon passer for deg som vil gå i dybden og bruke Feng Shui til bevisst boliginnredning som støtter dine personlige mål. Purodeco feng shui praktiserer Chue style feng shui. Chue style feng shui er en tradisjonell klassisk Feng Shui som benytter dypere metoder enn feng shui vi kan lese om i bøker eller rundt omkring på nettet. Under en Feng Shui konsultasjon ser man etter om det er blokkeringer, hvordan de påvirker menneskene som oppholder seg der og hva slags tiltak som skal til. Man ser om det kommer nok energi inn og om energien er sterk, svak, urolig, rask, stagnert eller balansert.

 

 

Som både Interiørarkitekt og Feng Shui konsulent hjelper jeg deg med en unik og personlig feng shui veiledning hvor vi ikke nødvendigvis fokuserer på nye store innkjøp. Jeg er opptatt av god flyt av energi i boligen. Mange tror at du må kaste ut alt du eier, og deretter starte på nytt. Det er ikke nødvendig i det hele tatt, det som skal til er litt kaoskontroll og en opprydning. Ingenting er vakrere enn et hjem som gjenspeiler personlighet og følelser. Et hjem skal leve med oss. Det skal gjenspeile oss nå, hvor vi er på vei og hvem vi har vært!

 

Purodeco feng shui tilbyr en alternativ og naturlig interiørveiledning som balanserer de fem elementene med blant annet farger, former og møblering

 

 

Feng shui Oslo Akershus Norge - Purodeco Feng Shui konsultasjon boliginnredning Hvordan foregår en konsultasjon?

Oppmøte er nødvendig og obligatorisk. Jeg gjør målinger i boligen og på tomt og omgivelsene rundt eiendommen. Ved hjelp av Feng Shui prinsipper ser jeg på boligens plassering i forhold til de nærmeste omgivelsene. Jeg vil også se på hver enkelt beboer i boligen og deres energi personlig opp imot boligen og tomten.

Vi går i sammen igjennom boligen din.  Jeg hjelper deg til å se hva som skaper rot, frustrasjon og stagnert energi. Vi finner frem til gode innrednings løsninger med utgangspunkt i det du allerede har. Ofte er det ikke mye som skal til. Ved strategisk å plassere innredningen og tingene dine forbedrer vi flyten av energi i boligen. Tilsammen krever dette ca. 2-3 timer på stedet. Informasjonen danner grunnlaget for mine videre kalkulasjoner.

Jeg bruker matematiske kombinasjoner som har blitt praktisert og utviklet gjennom mange generasjoner for å bestemme energimønster i en bolig. Basert på disse beregningene, er jeg i stand til å anbefale bruk av bestemte naturlige elementer for å balansere og styrke boligen til beste støtte for deg og hvert enkelt familie medlem.

 

I en Purodeco Feng Shui konsultasjon får du råd og tips om hvordan du enkelt kan forbedre ditt hjem og hjelper deg å skape harmoni basert på dine behov og ønsker.

 

Når alle kalkulasjonene er ferdig vil jeg utarbeide en skriftlig rapport. Rapporten er basert på Feng Shui prinsipper og er samtidig skreddersydd til de mennesker som bor og lever i boligen. Denne grundige Feng Shui analysen vil være et arbeidsverktøy for boligen i lang tid framover. Den blir grunnlaget for det du skal gjøre nå, og samtidig blir det din plan for fremtidige anskaffelser. Rapporten viser boligens sterke sider, utfordringer og forslag til nye løsninger. Dette bidrar til å støtte deg i dine relasjoner, helse, velstand og mange andre aspekter av livet ditt.

 

 

 

Konsultasjonen gjelder for bolig på inntil 250 kvm. Ved større boliger, ta kontakt for mer informasjon og pris. Dette gjelder også for deg som skal bygge helt ny bolig. Purodeco Feng shui tar også oppdrag for bedrifter. Ta kontakt her for mer informasjon og priser.

Purodeco feng shui påtar seg oppdrag i Oslo, Akershus og store deler av Østlandet. Ved reiseavstander på mer enn 1,5 timer med bil fra Oppegård og i tilfelle overnatting kommer reiseutgifter i tillegg til nevnte priser. Oppmøte er obligatorisk og nødvendig.

 

Les også på bloggen om Feng Shui bolig konsultasjon

 

Feng shui Oslo Akershus Norge - Purodeco Feng Shui konsultasjon boliginnredning

Purodeco Feng Shui blander det beste av moderne interiør og design med tradisjonelle Feng Shui prinsipper for harmoni og balanse. Purodeco Feng Shui skaper hjem og bedrifter som føles og fungerer like bra som de ser ut!