Nytt år, nye muligheter!

Jeg håper at julen har vært bra og at du er klar for et fantastisk nytt år! Starten på et nytt år med nye muligheter, gir oss en flott anledning til en optimal frisk start hvert år. Det er der feng shui virkelig kommer til sin rett; innbydende ny frisk energi og ny inspirasjon.

Nytt år nye muligheter feng shui kosulent Norge

Det første jeg skal gjøre er å fullføre ting. Alle uferdige prosjekter skal fullføres og avsluttes. Vanligvis har januar vært en måned med nye forsetter og nye prosjekter både i jobb og privat. Men nyttår er også en fin tid til å fullføre og avslutte uferdige prosjekter. Dermed får jeg plass til ny energi og nye spennende ting vil nærmest komme av seg selv. Og ikke minst det vil gi meg indre ro til å fokusere på mine verdier og det som er viktigst i mitt liv.

Nytt år nye muligheter feng shui konsulent Oslo Akershus

Det samme skjer når jeg rydder opp i hjemmet og går igjennom det på nytt med et «feng shui blikk». Alle gamle uferdige prosjekter avsluttes, stagnert energi og rot ryddes bort slik at ny energi får plass. Feng Shui gir meg et nytt inspirerende perspektiv og et bedre samspill mellom omgivelsene og menneskene rundt. Nyttår er det ultimate tidspunkt for å komme i gang med feng shui! 

Les tidligere innlegg med enkle feng shui tips for nyttår. Om du ønsker å gå enda dypere inn i feng shuien med hjelp av en feng shui konsulent kan du lese om Purodeco feng shui konsultasjon her.