Enkle Feng shui tips

Et nytt år gir nye muligheter! Her er noen enkle Feng shui tips for å sette i gang. Tipsene gir deg mer energi til å ta fatt på noe nytt og sette i gang med det du virkelig har lyst til. Det er enormt hva Feng Shui og litt rydding kan gjøre for deg og livet ditt.

Ny energi - Feng Shui tips

Feng Shui gir deg nytt inspirerende perspektiv om samspillet mellom omgivelsene dine og menneskene rundt. Det fine med disse enkle Feng Shui tipsene er at de er raske og effektive. Du vil ikke merke de største forandringer over natten, men du vil garantert bevege deg i riktig retning med noen av disse enkle justeringene.

 

  • Ikke vent til våren med storrengjøring. Ved å rengjøre din bolig fra topp til bunn i starten av det nye året, vil du vaske bort negativ energi. Gjør også enkle grep som åpne vinduene for å slippe inn ny luft og ny positiv energi.

 

  • Å tenne levende lys er en av de enkleste Feng Shui kurer. Levende lys renser, hever og ekspanderer energien i rommet. Hvis livet virker kjedelig og rutinert, tenn lys for varme, lidenskap og ny energi.

 

  • Fjerne restene av juleblomstene og sett fram nye friske blomster i en vase eller kjøpe inn noen flotte grønne planter.

 

  • Rydd vekk alle ting i hjemmet som ikke hører hjemme der! Du kan donere disse tingene til veldedighet, kaste de eller selge dem med gevinst – det er opp til deg. Nøkkelen er å gjøre plass til ny energi i ditt hjem. Det er en ekstra bonus for å bli kvitt ting: vekttap! Når du blir kvitt dødvekt i ditt hjem, begynner det å falle av kroppen din også.

 

  • I Feng Shui snakker vi om at dine eiendeler er som en forlengelse av ditt indre liv. Hvis du er omgitt av kunst og møbler som gjør deg trist, må du gjøre en endring. Kvitte seg med arvegods som fyller deg med sorg. Erstatte dem med elementer som er en forlengelse av din smak og personlighet og som setter deg i godt humør.

 

  • Lag det mer innbydende på arbeidsplassen din med litt frisk frukt på et fat.

 

  • Utvid horisonten ved å lese nye bøker eller meld deg på et kurs. Jo mer du vet, jo mer vekst og ny giv til å foreta nye retninger i livet. Det handler om ekspansjon!

 

  • Utvid ditt sosiale liv i det virkelige liv, ikke bare i det digitale liv! Lag planer for å treffe flere mennesker, bli med i en bok ring, besøk en venn du ikke har sett på en stund.

 

Hvis vi vil at nye ting skal komme inn i våre liv, må vi gi slipp på det gamle for å lage plass til den nye. Det er på tide å ønske det nye velkommen, åpne dører og ha plass til å vokse. I ditt hjem, arbeidsplassen din, ditt sinn og o ditt hjerte. Å ha et stagnert og rotete liv kommer til å være en saga blott i 2015!

Omgivelser skapt med feng shui gir bedre livskvalitet! Et nytt og inspirerende perspektiv om samspillet mellom våre omgivelser, oss mennesker og vårt bevisste forhold til energi. Les mer om hva en personlig Feng Shui konsultasjon kan hjelpe deg med:

 

One Comment on “Enkle Feng shui tips

  1. Pingback: Vårens energi – Feng Shui og årstidene | Purodeco Feng ShuiPurodeco Feng Shui