Referanser

Hva sier klientene om Purodeco feng shui konsulent & interiørarkitekt MIAF Live H. Johansen?

 

«Det å jobbe med Live er helt fantastisk. Hun har vært tilstede i alle stadier i prosessen, fra prosjekt planlegging, start og gjennomføring. 

Rapporten som vi fikk var svært oversiktlig og ble et viktig dokument i husprosjektet. Dersom det noen spørsmål underveis, så var Live lett tilgjengelig.

Fengh shui betyr mye for oss som familie, så vi er glade for at vi fikk gleden av å jobbe med Live, lære mer og innrede vårt hus slik det passet vår Fengh Shui.»

 – Vibeke

 

 

«Jeg anbefaler Live i Purodeco feng shui på det varmeste. Live er oppriktig interesser, og veldig dyktig. Hun er nøyaktig og genuint opptatt av Feng Shui. Dette er nytt for meg, men veldig spennende å lære om små enkle forandringer som skaper mer ro og harmoni i hjemmet. Det står fortsatt igjen noen prosjekter, men jobber med de med glede. Fikk en flott rapport etter konsultasjonen, som jeg vil benytte meg av, og ha mye glede av i fremtiden. »

 – Mona, Rasta

 

 

«Jeg kan varm anbefale Live som feng shui konsulent. Etter en grundig gjennomgang av hagen og hele boligen fikk jeg en utfyllende rapport.  Med gode råd om plasseringer av møbler, hvordan få system i opprydding samt fargevalg for hele huset. Live er meget dyktig og seriøs, og jeg trives enda bedre i huset mitt nå etter å ha fått hennes konsultasjon og råd. »

 – Marianne Torp Narum-Hanssen, Høvik.

 

 

«Live er imøtekommende, nøyaktig og profesjonell feng shui konsulent. Hun tar seg tid til å finne det lille ekstra som nettopp du trenger for å komme videre der du er. Utgangspunktet var møbler og farger, og det fikk jeg, men jeg fikk også mye mer. Ting falt på plass. »

 – Familie med 3 barn, Kolbotn 

 

 

«Jeg kan anbefale Live som feng shui konsulent. Hun kom hjem til oss for en nøye gjennomgang av huset vårt. Hun forklarer på en enkel måte hva feng shui kan gjøre for oss som familie og hvor viktig det er at alle i familien får støtte i huset. Hun så på energiflyten både i og utenfor huset og kom med forslag til forbedringer. Vi fikk en skriftlig rapport med en grundig feng shui analyse skreddersydd til vår familie og vårt hus som bidro til en bedre hverdag for oss. »

 – Familie på Ekeberg, Oslo 

 

 

Referanser feng shui konsulent Live H. Johansen –  Oppegård Oslo Akershus